Loading...

Konferera på Bohusgården

Det är något speciellt med att vinterkonferera i Bohuslän. Särskilt när man behöver energi och nya idéer.
Kanske är det de salta vindarna, det ojämna havet eller den skiftande färgen på himlen som sätter fart på hjärncellerna.
Kanske är det årstidernas vackra tomhet och de storslagna vyerna som får människor att våga tänka nytt och annorlunda.
Oavsett vilken, så är vi stolta över vår plats på jorden. Och vi delar gärna med oss.

Möten i Bohuslän
På mötenibohuslän.se hittar du vinterns bästa och mest energifyllda konferenspaket.


På Bohusgården har vi ett stort urval av konferenslokaler. Vi har 30st komplett utrustade, alla i olika utformning för att det ska passa såväl den lilla gruppen som den stora. Vi ställer i ordning dem helt efter dina önskemål.
Här kan vi ta emot grupper upp till 500 personer. Totalt har vi 325 hotellrum. De flesta inredda med Jensen sängar för bästa komfort. Från nästan samtliga rum ser man fjorden eller hamninloppet och 130 rum har balkong. Trådlöst internet finns på samtliga rum.

Vi har matsalar med vid utsikt över Byfjorden där vi serverar våra gäster frukost, lunch och middag.
Vi har ett högklassigt kök där speciellt vår lunchbuffé, med inriktning mot husmanskost, är mycket omtalad för sitt stora utbud för att passa alla smaker.
Vår konferensmiddag är en serverad måltid av det modernare slaget. Hos oss har konferensdeltagarna även fri tillgång till vårt stora buffétorg där man hittar kaffe, thé, frukt, grönsaker, godis och glass.

                               meetingmeetingmeeting

 

Vi jobbar för att Ni ska kunna få ut det mesta av er konferens och kan lösa allt runt om kring ex. transporter, aktiviteter, registrering, namnskyltar samt agera bokningsbyrå vid större kongresser osv.

Vill du ha hjälp med deltagarhanteringen? Med vårt specialanpassade deltagarformulär får du översikt på dina deltagare, deras anmälningar och kontaktuppgifter. Registreringen kan byggas med olika element som frågor, förvalsalternativ, hotellbokning.
Du bestämmer själv vilken information du behöver.

Gruppregistreringar eller olika deltagarkategorier gör det möjligt att dela upp deltagarna i olika grupperingar med olika uppgifter eller kostnader för till exempel deltagare och föreläsare.

Alla deltagare får bekräftelse på sin anmälan via mail. Om önskemål finns, görs namnbrickor med tex. arrangemangets namn eller er logga.
Kontakta oss för mer info och kostnadsförslag.

Anmäl dig här för att ta del av våra nyheter och erbjudanden


You are now subscribed