vy

Jobba hos oss

Vi är idag ett gott gäng på ca 35 anställda. Vi har nästan alltid behov av serveringspersonal, kökspersonal, receptionspersonal samt städpersonal.
Hos oss är alla välkomna att jobba oavsett ursprung, religiös bakgrund, hudfärg, kön eller sexuell läggning.

Vi söker nu:

Serveringspersonal 
Extrajobb kvällar och helger.  
Hos oss får du jobba i ett gott gäng där vi samarbetar mot vårt gemensamma mål - Service i toppklass och nöjda gäster! Restaurangen serverar frukostbuffé alla dagar, konferensmiddagar till våra konferensgäster samt middagsbuffé under helgerna. Vi arbetar tillsammans för en trevlig välkomnande miljö för både gäster och personal. 
Brinner du för att ge bästa tänkbara service precis som vi? Är du en effektiv lagspelare med förmåga att hålla rent och snyggt omkring dig? Är du glad, positiv och social? Vi söker dig som är engagerad, flexibel och vill jobba.
Tidigare serveringserfarenhet är ett krav. Lön enligt Hotell & Restaurangs avtal. 
Skicka din ansökan med foto till cv@bohusgarden.se

Extra personal i receptionen. 
Extrajobb kvällar och helger. 
Du som söker är minst 18 år, har goda kunskaper i Word & Excel och är ödmjuk med ett trevligt och naturligt gästbemötande. Du är glad och positiv och tycker det är roligt att ge bra service. I jobbet ingår receptionsrutiner, barservering samt att hjälpa till på andra avdelningar vid behov.
Du har en förmåga att ha många bollar i luften och är noggrann med arbetsrutiner. 

Tidigare hotellerfarenhet är meriterande men inte ett krav. Lön enligt Hotell & Restaurangs avtal. 
Skicka din ansökan med foto till cv@bohusgarden.se

Praktikplats 
Praktik är ett utmärkt tillfälle att visa vem du är och få en fot in på arbetsplatsen inför kommande arbete. 
Vi kan erbjuda praktikplats för högstadieelever inom konferensstäd och housekeeping. 
I reception och restaurang tar vi emot elever på praktik från hotell- och restaurangutbildning samt komvux. 
Skicka din förfrågan till cv@bohusgarden.se

 

 

Anmäl dig här för att ta del av våra nyheter och erbjudanden


You are now subscribed