Spapaket Light
Spapaket Light
Spapaket Light
Spapaket Light
Spapaket Light
Spapaket Light

Spapaket Light

I priset ingår:

– Logi en natt
– Tillgång till pool- och spaavdelning på utvald tid
– Stor hotellfrukost
– Lån av badrock och tofflor.

 

Incheckning från 16.00. 

Koppla av hela familjen i vår poolavdelning där barn i alla åldrar är välkomna. I poolavdelningen finns en större pool, en bubbelpool, bastu, varma källor på taket utomhus, relax etc.
I vår spaavdelning som har 16-års gräns finns en grundare pool, kall och varm källa, Kneippbad, fotbad, solterapi, ljusterapirum, ångbastu, traditionell bastu, relax m.m. Du väljer tid för pool och spa i nästa steg av bokningen.

 

Emaus lantgård och naturreservat är ett omtyckt utflyktsmål för familjer och grupper. På Emaus träffar du fritidspedagog/ledare och djur: hästar, getter, katter, kaniner, grisar och hönor. Det finns också en lekplats och olika uteleksaker att låna såsom kubb, luffarschack, tramptraktorer och käpphästar.

 

Efter en avkopplande natt i sköna Jensen-sängar njuter ni av vår hotellfrukost.

 

OBSERVERA!
Under perioden januari – hösten 2023 är vårt poolområde under ombyggnad, därav är endast spaavdelningen öppet med begränsat antal platser. För dig som bokat spapaket eller entré till spa under denna period är barn och ungdomar under 16 år är välkomna till spa i målsmans sällskap kl 13.00-15.30 ankomstdagen samt kl 08.00-11.00 på avresedagen. Övriga tider är det 16-års åldersgräns.

 

NYHET! Sugen på padel? Vi har öppnat en liten exklusiv hall med två dubbelbanor och en singelbana. Bohusgården Padel. Se lediga tider och boka på Matchi.se

 

Tips! Sugen på en löprunda eller naturskön promenad? Se våra olika alternativ här.

 

  • Frukost
  • Spa & Poolentré
  • Pool-/Spa på utsatt tid

Anmäl dig här för att ta del av våra nyheter och erbjudanden


You are now subscribed