spa

Spa, poolområde och gym.

OBSERVERA!
Under perioden januari-hösten 2023 är vårt poolområde under ombyggnad, därav är endast spaavdelningen öppen med begränsat antal platser. För dig som bokat spapaket eller entré till spa under denna period är barn och ungdomar under 16 år välkomna till spa i målsmans sällskap kl 13.00-15.30 ankomstdagen samt kl 08.00-11.00 på avresedagen. Övriga tider är det 16-års åldersgräns.

 

Vår relaxavdelning är uppdelad i två avdelningar, spa och poolområde.
I spaavdelningen har vi 16-års åldersgräns.

I poolområdet är barn välkomna i målsmans sällskap.
I poolområdet finns en större pool, bubbelpool, oljeörtbadkar, varma takbaljor utomhus på taket, bastu, IR-bastu, mörkerterapi och relax.

I spa hittar du Lagunen - en lite grundare pool, ångbastu och klassisk bastu, en varm och en kall källa, Kneippbad, fotbad, isdusch, relax, solterapi och ljusterapirum. Utsikten över fjorden och Uddevallabron ingår. Direkt utanför spa finns vår vinterträdgård med sittgrupper där du kan sitta och koppla av.

Det finns omklädningsrum vid entrén till poolområdet men vi rekommenderar att ni byter om på rummet då det inte finns låsningsbara klädskåp. Safetyboxar finns utanför omklädningsrummen.

Vi har ett nytt fullutrustat gym som ni hittar i bottenplan i vår byggnad Nansen.

Observera:

Vi har spatider på 2,5 h. Detta för att begränsa antalet gäster som vistas i pool- och spaområdet samtidigt. Vissa tider kan bli fullbokade och vi kommer då tilldela närmsta lediga tid.


Tider:  
13.00-15.30
15.45-18.15
18.30-21.00

Vänligen kontakta oss i god tid innan ankomst för att boka din spatid om du inte gjort det vid bokningstillfället.

 

Anmäl dig här för att ta del av våra nyheter och erbjudanden


You are now subscribed