Yogaweekend 9-10 sep och 4-5 nov 2023
Yogaweekend 9-10 sep och 4-5 nov 2023
Yogaweekend 9-10 sep och 4-5 nov 2023
Yogaweekend 9-10 sep och 4-5 nov 2023

Yogaweekend 9-10 sep och 4-5 nov 2023

Välkommen till en skön helg med fokus på ny energi genom utforskande av stillhet och mjuka energiflöden, via yoga, spa och meditation.
Vi erbjuder ett välfyllt program med fokus på välmående, återhämtande energi, lugna yoga-klasser, meditation, tid för spa och avkoppling. Du behöver inte vara van vid yoga och meditation för att delta i programmet.

 

Program

 

Lördag 
· 10.00-11.15 Slow Flow, mjuka sköna flöden som välkomnar och sätter intention för vistelsen. Vi rör oss mjukt ihop med närvarande andetag.
· 11.15-11.45 Välkommen! Information om vistelsens upplägg och innehåll.
· 12.00 Lunch på hotellet (ingår i paketpris)
· Tid för SPA, promenad, gym, stillhet, att-bara-vara, havsbadbad/bastu. Spa ingår i paketpris.

· 16.00-17.25 Yin yoga som skonsamt väcker kropp, själ och sinne. Yinyoga är en lugn stilla form av yoga, där vi fokuserar på olika stela områden i kroppen. Du guidas till att stretcha olika områden i kroppen och slappnar av och får en stund för dig själv. Gör dig mjuk och mer smidig i både kropp och mind.
· 17.30-18.00 Yoga Nidra. Yoga Nidra är en liggande guidad meditation, även kallad yogisk sömn. Medan du ligger ned bekvämt får du lyssna på vägledning som lugnar dina sinnen. 30 min yoga nidra motsvarar flera timmars djupsömn i energi och efteråt upplever de flesta en helt ny vakenhet och närvaro.
· 19.00 Middag. Bohusgårdens bistrobuffé (ingår i paketpris)
Sov gott!

 

Söndag 
· 07.30-7.55 Morgonmeditation & pranayama. Vi startar dagen mjukt genom sittande eller liggande guidad meditation. Vi välkomnar även ett flöde av närvarande fokuserade andningsövningar som vi kallar pranayama. Du behöver ingen vana för att delta, utan enkelt guidas du och får chans att utforska och observera vad andningen gör för dig.
· 8.00 – 9.00 Slow Flow, som skonsamt väcker kropp, själ och sinne. Vi rör oss mjukt och långsamt ihop med närvarande sköna andetag.
· Frukost och tid för SPA, vila, gym, promenad, stillhet, att-bara-vara, bad/bastu.
· 11.00 – 12.15 Yoga, terapeutisk YIN i stillhet. En stilla mjuk yogaform, där vi låter kroppens stelare delar skonsamt stretchas. Avslutas med guidad avslappning.
· 12.30 Avslutning, tack och välkommen åter.

 

Pris: 3195:-/person i dubbelrum.
Enkelrumstillägg: 300:-

 

Vill du komma redan på fredagen har vi ett specialpris för 695:-/person i dubbelrum. Inkl logi, tillgång till spa och frukost. Notera, att för dig som bokar extranatten har ditt rum fred-sön, extra lyx! 
Enkelrumstillägg: 300:-

Skriv i meddelanderutan om du önskar komma på fredagen: Betalning för extranatten sker på plats vid ankomst.

 

Praktiskt:
Ha gärna ett par sockar, något värmande plagg och filt med dig till din yoga (det är skönt att känna sig lagom varm i den stilla avslappnande yogan). Det finns några lånemattor, men har du egen yogamatta, block och yogaband, kan du gärna ta med.

Checkar du in på lördagen, kom gärna ombytt till din yoga & förvara ditt bagage i kapprum utanför yogalokalen. Incheckning enl hotellets rutin.

Yogalärare & arrangör: Ulrika Friberg med mångårig erfarenhet av yoga, meditation & kvinnohälsa i samverkan med Bohusgården Hotell & Konferens. Gästlärare Cattis Dellborg håller på lördagen en Yin yoga kl 14-15.15.

 

OBSERVERA!

Under perioden januari – hösten 2023 är vårt poolområde under ombyggnad, därav är endast spaavdelningen öppet med begränsat antal platser. För dig som bokat spapaket eller entré till spa under denna period är barn och ungdomar under 18 år är välkomna till spa i målsmans sällskap kl 13.00-15.30 ankomstdagen samt kl 08.00-11.00 på avresedagen. Övriga tider är det 18-års åldersgräns.

 

För frågor om yoga och meditation kontakta info@ulrikafriberg.se
För frågor om boende och mat kontakta info@bohusgarden.se

 

  • Frukost
  • Bistrobuffé
  • Spa & Poolentré
  • Lunch
  • Pool-/Spaentré på utsatt tid

Anmäl dig här för att ta del av våra nyheter och erbjudanden


You are now subscribed